Pentru petreceri deosebite, seri speciale, evenimente cu fast sau cu o tematica
anume - noi suntem pregatiti astfel incat d-voastra sa va fie cat mai usor!


Prin noi aveti deschisa calea catre marturii unice si aranjamente de masa
deosebite, fotografii care vor ramane peste ani si amintiri extraordinare...

marți, 18 mai 2010

Marturii Mini Soaps Events de la Soap Mill

Soap Mill, ca si producator roman de sapunuri 100% naturale, s-a gandit inca de la lansare si a venit cu o gama inedita pentru piata de profil (nunti, botezuri, evenimente): Mini Soaps Events. Aparuta anul trecut in zilele reci de toamna, aceasta oferta este gandita pentru a veni in ajutorul tuturor celor care cauta o marturie deosebita, unica si originala

In ceea ce s-au gandit si au produs, micile sapunuri naturale au venit ambalate in saculeti de organza de diferite culori, cate 1, 2 sau chiar 3 bucati, la preturi foarte accesibile si in culori delicate de sofran, menta, nuca pisata, cafea si scortisoara sau albe, multe alte variante fiind inca in lucru prin comenzile d-voastra. Ca si culori pentru saculetii de organza mentionam: fucsia, gri, maro. La cerere insa pot fi disponibile si alte culori. Despre sapunuri va putem ca avem inca pe stoc urmatoarele culori: galben, alb, crem cu maroniu, maro-roscat, verde-maro, cafea cu lapte.

Puteti achizitiona marturiile Mini Soaps de pe Shop-ul Soap Mill sau puteti sa trimiteti o cerere pe adresa comenzi[at]soapmill.ro.

Marturiile au in componenta unul, doua sau trei sapunuri naturale din gamele Green Melody, Yellow Express, Morning Dew si Twilight Breeze, la alegerea voastra sau la inspiratia noastra. 

Preturile pentru marturii sunt afisate mai jos:
- 3 Mini Soaps ambalate in saculet organza - 15 lei cu tot cu TVA (gramaj aproximativ - 60 grame).
- 3 Mini Soaps ambalate in saculet organza - 12 lei cu tot cu TVA (gramaj aproximativ - 45 grame).
- 2 Mini Soaps ambalate in saculet organza - 10 lei cu tot cu TVA (gramaj aproximativ - 30 grame).
- 1 Mini Soaps ambalat in saculet organza - 7 lei cu tot cu TVA (gramaj aproximativ - 15 grame).

Daca aveti peste 50 invitati la evenimentul d-voastra, doriti sa personalizati marturiile din sapun natural (forma, culoare, inscriptionare, gramaj, ambalaj) sau chiar doriti alte gramaje, forme sau retete - ne puteti contacta iar noi vom face in asa fel incat totul sa fie perfect!
 
Trebuie sa mai adaugam ca marca de sapunuri naturale Soap Mill a fost lansata pe piata romaneasca pe 15 septembrie 2009. Suntem producatori romani, sapunurile noastre sunt realizate manual iar un lucru deloc de neglijat - toate produsele au avizul Ministerului Sanatatii, analizele sunt realizate la un laborator independent de renume si rezultatele sunt in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

 Toate fotografiile sunt realizate de Daniel (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.






2 comentarii:

  1. But with Autoplay, the reels are spun a 카지노사이트 certain number of instances routinely

    RăspundețiȘtergere
  2. I visited several sites but the audio quality for audio songs present at
    this website is really wonderful. 사설토토


    RăspundețiȘtergere