Pentru petreceri deosebite, seri speciale, evenimente cu fast sau cu o tematica
anume - noi suntem pregatiti astfel incat d-voastra sa va fie cat mai usor!


Prin noi aveti deschisa calea catre marturii unice si aranjamente de masa
deosebite, fotografii care vor ramane peste ani si amintiri extraordinare...

marți, 11 mai 2010

Marturii Mini-Circle

Avand in vedere ca am introdus o noutate absoluta pe piata de nunti/botezuri din Romania, cu noi va puteti surprinde invitatii la eveniment daruind marturii lumanari naturale parfumate cu uleiuri esentiale, care pot fi arse in siguranta in apropierea copiilor sau a femeilor insarcinate.

Compozitia 100% naturala a lumanarilor EcoDecoLight, deci si gama Mini-Circle, constand in ceara de palmier, ceara de albine avizata BIO, ulei de palmier poate parfuma amintirea nuntii sau botezului la care au participat ce dragi, dar poate sa isi poarte si aroma de ceara curata alaturi de flacara scanteietoare.

Timpul de ardere este mai mare decat la marturiile Impression Sparks (pana la 6 ore) iar suportul de sticla este optional. Ca si aspect, va lasam in compania fotografiilor, iar mai jos vom mai expune cateva detalii:














Avem preturi speciale:
- 7 RON lumanarea naturala parfumata cu suport de sticla;
- 5 RON lumanarea naturala parfumata fara suport de sticla.

Bineinteles, la mai mult de 15 lumanari achizitionate oferim 2 lumanari cu suport de sticla sau 3 rezerve (fara suport) gratuit, in plus fata de setul de 15 deja contractat!

Marturiile se livreaza ambalate in saculeti de organza, iar noi va oferim si mici decoratiuni naturale pentru fiecare saculet, gratuit (variantele pentru decoratiuni sunt limitate la stocurile existente). Acestea sunt un simbol al naturaletii produselor noastre si constau din fructe uscate, seminte de plante, cu texturi si culori deosebite, petale etc. Decoratiunile vor fi asortate, bineinteles, aromelor de ulei esential din marturiile EcoDecoLight.

Vom afisa in cursul serii preturile pentru mai multe variante de oferta, astfel incat d-voastra sa va fie mult mai usor sa alegeti ceea ce se potriveste mai bine evenimentului d-voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu