Pentru petreceri deosebite, seri speciale, evenimente cu fast sau cu o tematica
anume - noi suntem pregatiti astfel incat d-voastra sa va fie cat mai usor!


Prin noi aveti deschisa calea catre marturii unice si aranjamente de masa
deosebite, fotografii care vor ramane peste ani si amintiri extraordinare...

marți, 11 mai 2010

Marturii "Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici"

Pentru botezul pe care il pregatiti va oferim un set inedit de modele de marturii din sapun natural Soap Mill: Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici:



Setul cuprinde cele opt figurine din sapun natural, gama Green Melody. La alegere, se poate opta pentru o alta gama, precum si alte culori ori uleiuri esentiale, despre care ne-ar bucura sa discutam cu d-voastra. Marturiile se livreaza in saculeti din organza, fiecare figurina fiind ambalata separat, iar ca si culori disponibile avem: gri, galben, maro, roz, albastru.
Pe stoc, momentan, exista doar un singur set. De aceea, pentru comenzi mai mari va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa comenzi@soapmill.ro sau contactati-ne telefonic. Datorita timpului mare de uscare, marturiile Soap Mill vor fi livrate in aproximativ 30 zile. Pretul unui astfel de set este de 65.00 RON.

Noi recomandam aceste figurine si organizatorilor de petreceri penru copii, deoarece forma lor atractiva este ideala pentru o baita vesela, compozitia lor naturala fiind ideala pentru pielea delicata si sensibila a celor mici.

Un comentariu:

  1. After 카지노사이트 you've completed the initial sign-up process, there will be an opportunity for you to enter any bonus code

    RăspundețiȘtergere