Pentru petreceri deosebite, seri speciale, evenimente cu fast sau cu o tematica
anume - noi suntem pregatiti astfel incat d-voastra sa va fie cat mai usor!


Prin noi aveti deschisa calea catre marturii unice si aranjamente de masa
deosebite, fotografii care vor ramane peste ani si amintiri extraordinare...

luni, 10 mai 2010

Marturii Impression Sparks

Pana de curand EcoDecoLight se putea lauda numai cu marturii micute si delicate din ceara si uleiuri naturale, de forma hexagonala, asa cum sunt cele din gama Impression Sparks. Insa de curand am obtinut noi forme foarte atractive, astfel incat acum va oferim stelute si cuburi de ciocolata alba, a caror compozitie este 100% naturala, mici lumanari parfumate, de care se vor bucura invitatii d-voastra:


Pretul acestora incepe de la 3 RON/bucata, iar daca achizitionati mai multe, la 12 mici lumanari naturale veti plati doar 10! Acestea se pot arde in siguranta alaturi de copii sau femei gravide datorita compozitiei pe care o folosim: ceara de albine certificata BIO si uleiuri esentiale.

Marturiile se livreaza in saculeti de organza, iar noi va oferim si mici decoratiuni naturale pentru fiecare saculet, gratuit (variantele pentru decoratiuni sunt limitate la stocurile existente). Acestea vor fi simbol ale naturaletii si pot consta din fructe uscate, seminte de plante, cu texturi si culori deosebite, petale etc. Decoratiunile vor fi asortate, bineinteles, aromelor de ulei esential din lumanarile EcoDecoLight.

Un comentariu: